Genot voor oog en mond

Over Mireille

Welkom bij de taarten van Mireille

Ik heet Mireille Pique. Ik ben moeder van twee jongens; Diquan en Quinn. We zijn allemaal gek op taart. Gelukkig maar, want mijn grootste hobby is taarten maken. Ik vind het een uitdaging om mooie ideeën om te zetten naar een zoete werkelijkheid.

Het “taarten virus” kreeg ik, nadat ik een workshop ‘basistaart decoreren’ had gevolgd. Daarna ben ik me gaan verdiepen in de taarten en cupcakes wereld. Via internet kwam ik op verschillende sites terecht waar ik mijn inspiratie op deed, informatie en “how to’s” kon vinden.

Mijn taarten maak ik van biscuit-mix. Meestal vul ik ze met bijvoorbeeld botercreme (verschillende smaken), fruit, banketbakkersroom, bavarois, jam, voor ieder wat wils. Ik bekleed de taarten met marsepein, fondant of slagroom. De binnenkant van de taarten is lekker luchtig en niet te zoet.

Ik maak kindertaarten, themataarten, verjaardagstaarten, of gewoon leuke en mooie taarten afhankelijk van de gelegenheid. En natuurlijk moeten we de cupcakes niet vergeten, die horen er tegenwoordig helemaal bij.

Ik ben zeer enthousiast en sta open voor ideeën. De taarten die ik tot nu toe heb gemaakt staan op de site. Neem gerust een kijkje en als je vragen hebt of opmerkingen klik dan op contact. Ik vind het een uitdaging om van elke taart weer een feest te maken.

Taartse….